Litt tom….

Noen dager er bare litt dumme. Jeg burde ikke klage, men mine problemer er mine og dine er dine. I dag burde jeg gått en trimtur, men energien er ikke der. Hver natt kjører jeg visst karusell og det bli lite søvn av det. Men jeg er jo glad at jeg orker å være oppe på dagene. Å ligge i senga er for meg på disse dagene, er mareritt. Veggene kommer og tar meg. Ja, dere som sliter med det samme, vet hva jeg snakker om. Flere andre har det verre enn meg med tinnitus og krystaller, men jeg har mitt. Akkurat nå er jeg veldig lei. Det er så mye jeg trenger å gjøre og ting jeg vil gjøre, men det er ikke så lett på sånne dumme dager. Jeg tror ikke jeg har nevnt så mye om dette her før, selv om dette har fulgt meg av og til gjennom snart førti år. Ja, den tinnitusen har jeg hatt siden jeg var seksten år faktisk, så det blir enda lenger. Da var jeg på konsert i et lite lokale med bandet til Anita Hegerland. Husker ikke lenger hva de het, men det brukte en sånn meterstor gonggong og dundret i vei. Jeg sto bare noen meter fra den. Ikke lurt, men den gangen ante vi ikke at det kunne være skummelt for ørene. Siden har det sunget i det ene øret og det har jeg faktisk vendt meg til, men den svimmelheten er det verre med. Når man ligger i sengen om natten og ikke våger å snu seg for da venter det bare en voldsom tur inn i dragsuget der kroppen lever sitt liv og kvalmen kommer.

Leste hos Ligaya og om Eva, og tenkte at jeg har ikke noe å klage over egentlig. Mitt kommer og går og jeg klarer fint  å leve med, at svimmel er jeg et par ganger i året. Håper det er over til i morgen eller til helga. Vanligvis går det over etter noen dager eller uker. Ja, så fikk jeg sutret litt da, selv om jeg hadde tenkt å skrive noe helt annet. Alle har vi vårt å stri med gjennom livet. Når dagene ikke er så gode, forsøker jeg å tenke positivt og ikke nevne mine plager og bekymringer, men i dag klarte jeg ikke å være stille……

Ellers går dagene sin gang da. Jeg klarer da å få unna noe, som gravkranser og litt rydding i papirer. Til og med et juleeventyr har jeg startet på. Så vi får se, kanskje det bli litt hver dag i desember i år også. Mannen er visst på oppussingskjøret, så nå blir det nytt i et kjellerrom. Det er jo spennende.

22 kommentarer
  1. ❤️❤️❤️❤️❤️Stor trøsteklem.
   Jeg har jo en del av dette jeg også
   Så skjønner at du trenger en klem og omtanke. Det får du absolutt fra meg ❤️

   1. Tusen takk. Ja, du skjønner hva det dreier seg om. Jeg prøver hele tiden å liksom fortrenge at jeg har dette, men brått kommer det overraskende på meg ja. Men det er bare å ta det med ro sittende i godstolen. Så glad det fungerer ganske greit når jeg er oppe om dagen. Klemsiklem 🙂

  2. du har lov å sutre,så kan den som vil lese,resten hopper bare over :=)tinisus og svimmelhet er ikke godt,men jeg håper det blir bedre for deg ,og i mellomtiden får du gjøre det beste ut av dagen,masse god bedring til deg

   1. Ja, det er vel lov, men jeg sier sjelden noe om ikke det er noen som kommer innom akkurat når det er som verst. Skulle ha selskap en gang for noen år siden og da gikk jeg rett i veggen da jeg sto opp. Selskap hadde jeg, men gjestene måtte fikse det meste selv. Det gikk det også. Jepp, jeg prøver å ta det som jeg har det. Takk for det 🙂

   1. Ja, det er jo det, men jeg snakker sjelden om det med mine egne også. Da holder jeg meg bare for meg selv her hjemme. Men noen ganger blir det for dumt det også. Takk for klemmen 🙂

   1. Snill du. Takk og takk. Ja, de kaller det det, når de krystallene i ørene ikke vil være der de skal være. Ikke annet å gjøre enn å ta en sjokolade og ta det rolig noen dager. Klem tilbake 🙂

    1. Uff, det der er fæle greier. Har også krystallsyken. Merker det spesielt når jeg skal legge meg på venstre side (så det prøver jeg å unngå. Håper din bedrer seg fort 😀 Sjokolade hjelper mot det meste 😀 <3

     1. Ja, da vet du hva det er. Noen dager er så dumme og i dag er verre enn i går. Det blir noen tårer innimellom for da synes jeg synd på meg selv. Jeg vil så mye!!!!Men jeg vet at det går over og det er ikke noe man dør av. I dag spiller jeg julemusikk og prøver å skrive litt. Klem til deg vennen.

  3. Syntes det er helt greit å fortelle om hvordan man har det, noen ganger føles det som om man skriver av seg det vonde. Jeg har selv tinnitus, og fikk det da jeg var 14 år også på en konsert. Jeg var i Ekeberghallen og så på den skotske gruppe Bay City Rollers. Plages til tider veldig med det, men jeg har lært meg å leve med det selv om noen dager kan være litt strevsomme.

   Sender mange varme styrkeklemmer ❤️

   1. Så enig, noen ganger hjelper det å skrive. Du vet hva jeg snakker om med tinnitus. Skikkelig irriterende er det, men jeg sier det er min indre sang, og forsøker å ikke tenke så mye på det. Det går greit vanligvis, men så kommer det noen dumme dager innimellom ja.Takk for omsorgen. Klemsiklem.)

  4. For meg er det på en måte en trøst og ikke syns på meg selv når jeg leser hvordan andre sliter også for når som du klarer å finne smågleder i hverdagen til tross for det, så gir det meg også håp i min tilstand. Og du er jo en inspirasjon.
   Takk for at du deler. Vi blir vel bedre etterhvert:)
   Ha en fin dag:)

   1. Tusen takk. Det går vel noen dager innen “hodet” er på plass igjen. Det er bare så kjedelig, men det går jo over da. Ha en flott dag. Klemsiklem:)

  5. Det er lov til å fortelle hvordan en har det, også på de vonde dagene. Jeg gjør jo det selv. Og tinnitus er slitsomt, det ser jeg at flere av oss kan bekrefte, men krystallsyken er skikkelig ille.
   Jeg har ikke hatt det selv noen gang, men mannen min fikk det første gang i sommer. Måtte leie han på badet og overalt, og han kastet opp og var skikkelig syk. Så jeg forstår godt at det er ille når det står på.
   Håper du slipper det for ofte, og helst aldri mer, men det er vel for godt til å være sant.
   God bedringklem fra meg, med ønske om bedre dager! <3

   1. Tusen takk for snille ord. Ja,tinnitus er slitsomt og verst er det om jeg har vært steder det en mye støy. Men den svimmelheten er fryktelig. Når man må holde seg fast på do, da er det ikke gøy. I går var det ille, men i dag er det heldigvis litt mer levelig. Jeg har orket å ha kaffebesøk av sønnen til og med. Gruer meg litt til natta, for det er ikke behagelig å snu seg i senga. Sist varte det i noen uker, men det er heldigvis ikke hver gang det varer så lenge. Jeg krysser av for at dette går fort over denne gangen. Selv om jeg har hatt anfall mange ganger gjennom de siste 40 årene, så er dette ikke noe man venner seg til. Jeg er ikke den som skriver så mye om det som plager meg, men noen ganger klarer jeg ikke tie jeg heller. Takk for klem og klem tilbake.

  6. Uff så trist å høre om de plagene. Ja, vi skal alle ha noe. Og selv om man forsøker å trøste seg med at noen har det verre, så er det en mager trøst. Både fordi man ikke unner andre noe vondt, men også fordi når man står midt oppi noe selv, så er det mer enn ille nok der og da.
   For meg hjelper det å få skrevet ut ting. Ikke for at noen skal synes synd på meg, men for å sette ord på det, sortere det, og løfte børen litt fra skuldrene.
   Jeg sender deg varme klemmer, og håper at denne leie perioden går fort over ❤❤❤

   1. Tusen takk. Jeg tenkte først at jeg ikke kunne skrive sånn, men så gjorde jeg det likevel. Ja, alle har sitt å stri med, og alle dager er slett ikke perfekte i mitt liv. Jeg forsøker å se alt fra den lyse siden, men noen dager orker ikke jeg heller. Da blir det en sånn “synessyndpåmegselvdag”! Håper også det går over snart. Heldigvis er jeg bedre i dag enn i går, så det går framover. Klem til deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg