Det gjelder jo å lage mat som frister. I dag forsøkte jeg meg på brokkolikaker. Oppskriften jeg brukte fra nett, fungerte ikke. Jeg fikset min egen til slutt. Deigen må jo henge sammen! Da ble det egg i mine. Jeg smakte de alene, og det var greit. Ikke mer enn det. Men sammen med makrell i tomat til lunsjen smakte det godt. Men om jeg lager det igjen? Tror ikke det. Alt for mye klin til så lite piff liksom. Pluss oppvask etterpå! Jeg spiser like gjerne kokt brokkoli med eggehakk og makrell i tomat jeg. Men det er klart, det er jo litt morsomt med grønne kaker til pynt! Kanskje barn vil synes det er spennende sammen med stekt fisk?
Del opp brokkolien i biter, stilken også. Kjør sammen alt i hurtigmikseren og la det svelle en kvarter. Lag burgere og stek de gylne. Legg de på en stekeplate med bakepapir og etterstek den ved 180 grader i ca. 10 minutter. Server burgerne med salat og løkringer i et pitabrød eller bruk de ved siden av stekt fisk eller makrell i tomat.
8 kommentarer
Artig å prøve noe nytt selv om det blir ikke veldig vellykket. Sunn mat:)
Så jo spennende ut, da..men trur nok ikke jeg blir å prøve meg på de. Alt for mye klin (tydeligvis), pluss at jeg reagerer så voldsomt på grønnsaker, at det er rett og slett ikke verdt det – om de ikke hadde vært vanvittig gode, da 😊
Ja, hadde det vært en skikkelig smaksopplevelse hadde jeg laget det igjen. Selv om jeg hadde i både løp og solsikkefrø, så smakte alt bare brokkoli. Jeg prøvde en brokkolisuppe også for en stund siden. God ja, men jeg lager den ikke om igjen den heller. Dumt du ikke tåler sånt, men du har garantert annet som du kan spise tenker jeg. Nyt dagen:)
Artig å prøve noe nytt selv om det blir ikke veldig vellykket. Sunn mat:)
Alltid artig å forsøke seg og de ble morsomme i fargen og jeg har spist det i dag til fisk. 🙂
Hihi, kul farge på de der! Litt kjedelig at de ikke var smaksbomber kanskje, men…..! Verdt å teste ut kanskje! Klem <3
Artig med den grønne farger var det. Smakte brokkoli gjorde det, så det var ikke feil det da. :)Klemsiklem:)
Skikkelig fin farge, men enig med deg på det blir for mye styr og klin. 😉
Broccoli er godt det 🙂
Artig på tallerkenen, men jeg kan like godt spise brokkoli ja. 🙂
Så jo spennende ut, da..men trur nok ikke jeg blir å prøve meg på de. Alt for mye klin (tydeligvis), pluss at jeg reagerer så voldsomt på grønnsaker, at det er rett og slett ikke verdt det – om de ikke hadde vært vanvittig gode, da 😊
Ja, hadde det vært en skikkelig smaksopplevelse hadde jeg laget det igjen. Selv om jeg hadde i både løp og solsikkefrø, så smakte alt bare brokkoli. Jeg prøvde en brokkolisuppe også for en stund siden. God ja, men jeg lager den ikke om igjen den heller. Dumt du ikke tåler sånt, men du har garantert annet som du kan spise tenker jeg. Nyt dagen:)