Påskeaftens gleder.

Så flott vær vi har hatt denne påsken. Men i morgen er det spådd skikkelig vind, så da er det ikke sikkert det blir så fristende å sitte ute og se på vårblomster og insekter i hagen. Men i dag var det bare å glede seg.

Som er fleip lagde jeg et sundt påskeegg. Ja, jeg har spist det opp selv. Ikke appelsinskall og eggeskall da, men alt det andre. Men det er ikke kvelden enda, så sjokolade kommer nok på bordet da. Det er jo påskeaften vet jeg.

Jeg har klart å få ferdig jakka mi. Den ble så fin i både form og farger. Et nytt strikketøy ligger påbegynt i kurven, men det får jeg vise dere når det er klart kanskje.Nei, jeg er ikke videre glad for å vise bilder av meg selv her, men denne gangen var det vel på sin plass. Jeg må jo vise dere at jakka passer!!!! Det skal bli en stor glede å bruke den framover.

12 kommentarer
  1. Så mange fine bilder du har tatt., og jakka ble kjempefin! Fint bilde av jakka og deg! Å strikke så mye mønster kan jeg bare drømme om, holder meg til sokker og grytekluter☺.
   Fortsatt god påske 🐣☺.

   1. Tusen takk du! Jakken kommer til å bli brukt ja. Mye mønster, men det er bare å følge mønsteret og telle i vei. Sokker er jeg ikke så flink til, så det har jeg fått av andre!!! Nyt slutten av påsken og ha en fin dag 🙂

  2. Jakken er virkelig nydelig! Du er så feiende flott dame Randi! Mye vår på din kant. I går snødde det mye her, men utover ettermiddagen klarnet det opp. Men får vente på regnet som er meldt så forsvinner vel snøen igjen. Nyter vårbildene dine i stedet.
   I morgen er det heldigvis hverdag igjen, og at jeg får garnet i posten sånn at duken blir ferdig. Kos med sjokolade, spiste i går og magen trøbler.
   Ha en fin 2 påskedag. Klemsiklem

   1. Tusen takk Eva. Jeg ble veldig fornøyd og den er allerede i bruk. Så mye vinter og snø dere har der nord. Vi får håpe våren snart slipper til. Helgekos er greit, men med hverdagen kommer vanlige rytmer på plass igjen. Litt mye godsaker i påsken kan man si.
    Håper du får garnet fort da, så du kan hekle klart. Den blir jo så fin. Nyt dagen. Klemsiklem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg