Potetkræsj og litt til….

Hva gjør man når potetene koker i stykker? Jeg hadde ikke lyst på potetstappe! Jeg helte alle sammen ut på et bakepapir og klemte de flate med en sleiv. Så drysset jeg over knust kavring og pizzakrydder, pluss revet ost. Ostehøvelen fikk skjære av noen fine skiver med smør, som ble lagt her og der. Inn i ovnen ved 200 grader i et kvarters tid, og så var det klart. Noen baconskiver på toppen, og det ble supert tilbehør til helstekt svinefilet, soppstuing, saus og annet.

Her blir det feiret at jula er nesten over. I går kveld ble restene tatt fram av både mat og kaker, desserter og kjeks. Så koselig, og ute snødde det som det skal ved juletid.

I dag blir julekrybba ryddet vekk og en del pynt. Juletreet skal få stå til mandag, for jeg synes det er så koselig. Enda er det jo ikke 20.dag Knut, så jula kan får være med litt til. God helg godtfolk.

18 kommentarer

Siste innlegg