Egentlig så lett å lage.
1 egg, 1 dl melk og 1 dl hvetemel. Det blir ca. 20 kaker. Vil du ha flere, så lager du dobbelt porsjon.
Varm 1 pk Flottfett i en ikke for stor tykkbunnet kjele. Når det bruser rundt en trepinne eller en tresleiv, er det klart. Husk å ha et lokk klart, om det skulle blir for varmt!!!
Legg stjernejernet ned i fettet, så det blir varmt. Ta det opp og dypp det i røren, så det fester seg på kanten. Det må ikke bli på oversiden, for da setter det seg fast. Noen ganger går kaken av av seg selv, og andre ganger tok vi den av med en gaffel. Så var det på et tørkepapir, før jeg la de i en skål med sukker. Begge sider fikk det søte, og så var det bare å vente til de var kalde. For klart vi prøvesmakte.
De så fantastisk gode ut. Aldri hørt om de kakene før, er det en slags julekake det også. Egenkomponert?
Knallgode og søte!!!! Jeg fikk dem hos naboen da jeg var liten, og adopterte det til vår jul. Nitimen hadde denne kaken som en av de sju slagene vi burde ha til jul!!! Ja, det er en julekake og en festkake. Det finnes mange forskjellige jern du kan bruke. Naboen hadde et som sommerfugl som hun bakte til 17.maifesten. Da ble det servert is og jordbær til. Kan anbefales, men vær to når dere skal steke. Klemsiklem
Å de ser nyyyydelige ut! Tror aldri jeg har smakt sånne….. <3
De er så gode. Hjelp jeg har spist alt for mange av dem i dag. De smaker som en sprøstekt vaffel med sukker!!!!
Å, det er så godt! Mange år siden jeg har smakt det. Tar meg en tur jeg
Da må du skynde deg, for disse går unna!!!!!
Klemsiklem 
Så utrolig fine! Tror ikke jeg har sett slike før
Nei, ikke alle er kjent med de kakene. De er veldig gode og søøøøøøøøøøøøøøøøøøte!!