Ja, det forsøker vi så godt det går. Dette er rester fra i går. Barnebarna hadde tatt kakestykker så riktig at det ble som et hjerte av restene. Artig.
Snøen lavet ned i går og jammen ligger den der enda. Det blir lyst av sånt, selv på en januardag. Jeg jobbet videre med restene i dag. Philadelfiaost, rømme, pisket krem og gelé ble til en ostekake. Småkaker ble kjørt i hurtigmikseren og blandet med litt smør, til kakebunn. Rett i frysa med kakene, for nå er det hverdag for meg også, fra mandag av. Mer rester? Ja, da jeg har en haug med kokosmakroner også. Det får bli en kokoskake med sjokoladekrem en annen dag.
Rester må spises ja, og denne kakeresten ser jo suuuuper ut! Du er flink til å samle sammen og lage nytt! Ingenting stopper deg! Mine rester forblir i samme form…. og småkaker er med på skauturer utover hele vinteren! Klemmer <3
Ja, jeg fryser ostekaken i bokser. Dette blir kaker vi tar opp i full fart om det kommer noen innom, og det gjør det ofte her. Så kjører småkakene til krymmel, og fryser det også. Det tiner veldig fort, og jeg blander det med litt smeltet smør. Kaken monteres sammen når jeg tar det opp, ellers blir bunnen fort bløt etter turen i frysa. Jeg liker kakebunnen sprø.
Rester må spises ja, og denne kakeresten ser jo suuuuper ut! Du er flink til å samle sammen og lage nytt! Ingenting stopper deg! Mine rester forblir i samme form…. og småkaker er med på skauturer utover hele vinteren! Klemmer <3
Fint å lage nytt av restene. Noe er igjen her også, som brune pinner og risboller! Det smaker jo godt utover også. Klemsiklem til deg
Så bra! Du har jo til og med idéer til å lage noe fint at kakerester!
Nyt kvelden! Klem 

Spennende
Takk du. Ja, dette har jeg gjort i alle år. Gøy å lage nytt av restene. Klem til deg
Smart =) Og fornuftig – jeg kaster ALDRI mat..uansett hva det er – med mindre det rekker å bli ødelagt..noe som svært sjeldent skjer
=)
Sånn er det her også. Veldig mye godt man kan lage av rester også! Ha en fin kveld
så en kan fryse ostekake ;=) der lærte jeg noe nytt
Ja, jeg fryser ostekaken i bokser. Dette blir kaker vi tar opp i full fart om det kommer noen innom, og det gjør det ofte her. Så kjører småkakene til krymmel, og fryser det også. Det tiner veldig fort, og jeg blander det med litt smeltet smør. Kaken monteres sammen når jeg tar det opp, ellers blir bunnen fort bløt etter turen i frysa. Jeg liker kakebunnen sprø.
Godt å få spise restene:)
Ja, det er både godt og nødvendig
Så artig at det ble igjen kake formet som et hjerte. Veldig praktisk å ha litt kake i fryseren til senere besøk


Måtte le da jeg så det. Kaker i frysa er gull det.
Smart dette og kakene blir jo neste bedre enn originalen <3
Jepp, det er lust å bruke opp restene.