Hvor mye????

Ja, det lurer jeg på nå? Hvor mye pynt får man plass til på en kake? Egentlig er det nok med det som er allerede om du ser til høyre her, men jeg har jo jobbet så hardt med de blomstene. Morsomt er det også.

Jeg var ganske i tvil da jeg startet med denne kaken. Ikke skulle det være hvetemel og ikke laktose. Men hittil har det gått bra. Kaken er bakt den, og så var det pynten. Jeg tok på hansker og har fikset bittesmå blå blomster, rosa og hvite større blomster, blader og hjerter. Kaka skal skikkelig dynges ned med pynt hadde jeg tenkt. Men det får bli nærmer helga. Jeg har forsøkt før å ta på sånne sukkerpastablomster og satt kaka i fryseren. Det er ikke lurt. Blomstene falt sammen og ble bare flate. Pynten skal tørke litt den og settes på rett før servering. Det kan bli stress av sånt.

Rosene på kaken av av farget smørkrem og så er det kremtopper, pluss kakekrymmel. Nå er det bare å vente. Lørdag skal kaken leveres til min mammas fest, og dere skal siden få se resultatet. Om jeg blir fornøyd med alle blomstene, det vil tiden vise…..

10 kommentarer

Siste innlegg