Vi trenger dette!

Ja, vi trenger farger, masse farger. I hvert fall trenger jeg det, kjenner jeg. I går så jeg på et tv-program der de lagde sjal av ull. Jeg ble så inspirert, at jeg raste ned i kjelleren. I fjor var jeg så heldig å få en pose med ull i forskjellige farger av søsteren min. Lilla, oransje og grønt er fint, og jeg tenkte kjeleunderlag eller noe sånt. Men nå ble det sjal, eller et skjerf da.

Fargene minnet meg om tulipanene jeg kjøpte for litt siden. De er nå frosset inn i ei isblokk. Herlighet som jeg strevde med den ulla. Først skulle det rives opp i biter og legges i kryss. Det jeg så på tv hadde fine hull og garn lagt inn her og der. Men jeg tok vekk garnet igjen. Det festet seg liksom ikke. Jeg dynket på med grønnsåpevann, pakket det sammen med plast over og under, og så var det til å rulle. Jeg har ikke armer til det!!! Det endte med at jeg la hele rullen på gulvet, surret  det inn i et stort håndkle, tok på gummistøvler og tråkket i vei. Det gikk fint det.

Mitt sjal eller skjerf, ble jo nesten som en løper til bordet. Jeg kunne hengt den på veggen også, men jeg skal bruke den selv. Så varm og god! Herlig med farger mot våren!

12 kommentarer
  1. denne var fin ,har sett noen lage slike jeg også ,utrolig mye fint en kan skape selv omen er kreative nok ,og ellers er jeg enige i att vi trenger farger,farger er med på å løfte humøret :=)ha en fortsatt fin dag

   1. Takk du. Jeg ble veldig fornøyd. Iveren var der så jeg lagde en til i dag, men der fikk jeg for varmt vann. Typisk. Det tovet alt for mye, så nå syr jeg gryteunderlag av det!!! 🙂

  2. Sånn som dette husker jeg at jeg laget for maaaaaaange år siden. Da jeg var en del yngre enn jeg er nå 🙂
   Det var bilder jeg laget den gangen. Flott er det uansett. Og kledelig til deg ♥
   Klemmer ♥

   1. Jeg lagde noen blomster i filting da barnebarna var små, men siden har jeg ikke prøvd. Bilder må også være gøy. Veldig artig å se resultatet etter behandlingen. Takk du! Klemsiklem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg